Automatische poorten

Vraag een offerte aan

Maak de dagelijkse routine aangenamer met een automatische poort. Jij en je bezoekers hoeven voortaan niet meer de auto uit om de poort te openen. Dit maakt het niet alleen makkelijker, maar ook veiliger doordat de poort automatisch achter je sluit. Onze experts zijn in staat om iedere poort te automatiseren. Of je nu gekozen hebt voor een moderne, klassieke of industriële poort. Wij hebben voor iedere poort een geschikte motor!

Automatische poorten in verschillende formaten

Wij kunnen iedere poort geheel naar wens maken. Wil je gebruik maken van de voordelen van onze automatische poorten, dan automatiseren we de gewenste poort voor je. Het is dus ook mogelijk om dit met een bestaande poort te doen. Bovendien heb je bij Tereco de optie om de poort op verschillende wijzen op afstand te besturen. Je kunt hierbij onder andere kiezen uit een:

  • Muurzender
  • Codeklavier
  • Sleutelschakelaar
  • GSM-Module
  • Intercomsysteem

 

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Extra veilige automatische poorten

Om je poort extra veilig te maken, bieden we verschillende detectie– en beveiligingssystemen aan. Heb jij veel waardevolle spullen opgeslagen of wil je je gewoonweg veiliger voelen op jouw terrein, dan is het raadzaam om extra maatregelen te nemen. Vaak is de afschrikkende werking hiervan al voldoende om indringers buiten te houden. Wordt er toch een inbraakpoging gedaan? Dan is de pakkans veel groter met de beveiligingsmiddelen van Tereco. Enkele beveiligingsmiddelen die wij aanbieden zijn een videofoon, een intercomsysteem en detectiesystemen.

Meer informatie over automatische poorten

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze automatische poorten. Bij interesse maken we een afspraak bij jou op locatie om een beter beeld te krijgen van jouw situatie. Zo komen we direct te weten wat ons te doen staat en zijn alle eventuele obstakels meteen inzichtelijk. Door het hele proces met je door te nemen en je tussentijds altijd op de hoogte te houden, zorgen wij er voor dat alles altijd volgens plan verloopt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terrein? Bel +31(0)76 58 4521(NL) of +32(0)38 08 39 18(BE) voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18