Dubbelstaaf hekwerk

Vraag een offerte aan

Een dubbelstaaf hekwerk is de ideale oplossing als omheining of terreinbeveiliging. Dubbelstaaf hekwerk biedt vele voordelen voor zowel bedrijven als particulieren. Het is een duurzaam hekwerk met een moderne uitstraling. Bovendien heeft het dubbelstaaf hekwerk een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is het in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De uiteindelijke kosten van het dubbelstaaf hekwerk en de montage ervan zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte, ondergrond, terreinhoogtes en afstand. Om hiervoor een goede indicatie te geven, komt een van onze specialisten graag bij jou op locatie kijken om het terrein te beoordelen. Zo weten wij wat ons te doen staat en kan alles volgens afspraak verlopen.

Dubbelstaaf hekwerk met poort

Als specialist op het gebied van hekwerken en toegangscontrole bieden wij niet alleen verschillende soorten hekwerk aan. Naast het hekwerk beschikken wij namelijk ook over verschillende soorten (automatische) poorten. Hierbij kun je denken aan houten, industriële, moderne en klassieke poorten. Bovendien zijn wij in staat om iedere poort te automatiseren. Dit bevordert niet alleen het leef- en werkgemak, maar ook de veiligheid van jouw pand. Zo houd je op gemakkelijke wijze indringers buiten de deur en kunnen de gewenste gasten op welkome wijze binnen gelaten worden.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Veiligheid voorop met dubbelstaaf hekwerk

Door de combinatie van massieve spijlen en stalen palen is de levensduur van het dubbelstaaf hekwerk zeer lang. Het werkt uitstekend als omheining om mensen buiten te houden, maar ook om mensen of jouw eigendommen binnen te houden. Naast het dubbelstaaf hekwerk en de poorten biedt Tereco, ten behoeve van de veiligheid, verschillende opties aan voor toegangscontrole. Enkele mogelijkheden zijn:

Deze systemen vergroten niet alleen de pakkans, maar hebben ook een afschrikkende werking waardoor confrontatie vermeden kan worden.

Vrijblijvend advies over dubbelstaaf hekwerk

Vanaf de keuze voor een hekwerk tot de oplevering, onze specialisten helpen je graag! Heb je nog vragen met betrekking tot ons dubbelstaaf hekwerk of  andere hekwerken die wij aanbieden? Neem gerust contact op, dan nemen onze specialisten graag alle mogelijkheden met je door, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Tereco is actief op de Nederlandse en Belgische markt. Om ons kantoor in Nederland te bereiken, bel je +31 (0)76 598 4521 en voor onze Belgische vestiging bel je +32 (0)38 08 39 18.

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18