Elektrische poort

Vraag een offerte aan

De veiligheid, het comfort en gemak van een elektrische poort: Tereco doet het voor je! Wij hebben de kennis en expertise in huis om jou mee te nemen in het proces. We komen altijd eerst bij je langs op locatie, zodat we een goede inschatting kunnen maken van wat je nodig hebt. Bovendien kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat we heldere afspraken maken op locatie. Een goede elektrische poort begint met een maatwerkoplossing bij Tereco.

Waarom een elektrische poort?

Een op afstand bedienbare elektrische poort: makkelijker kun je het jezelf niet maken. Het handmatige openen van jouw bestaande poort is verleden tijd. Wordt dit jouw eerste elektrische poort? Ervaar dan het gebruiksgemak en alle fijne bijkomstigheden die daarbij komen kijken. Voor iedere klant heeft Tereco het advies dat bij hem of haar past: maak vrijblijvend een afspraak om erachter te komen welke werkwijze het beste bij jouw situatie aansluit.

Een elektrische poort biedt comfort en veiligheid: bepaal zelf wie toegang krijgt tot jouw terrein. De elektrische poort, eventueel in combinatie met hekwerk van Tereco, garandeert een veilige situatie. Open en sluit de toegangspoort op ieder gewenst moment, waarvoor het voertuig of pand niet verlaten hoeft te worden. Daarnaast kun je middels ons intercomsysteem direct zien wie je toegang verleent tot jouw grond én sta in je contact met desbetreffende personen.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Plaatsen van de elektrische poort: laat het over aan Tereco

Als de keuze is gevallen op een elektrische poort van Tereco, dan zijn we daar uiteraard heel blij mee! We komen eerst bij je langs op de locatie om vast te stellen waar de poort komt te staan. Zo kunnen we direct zien waar we mee te maken hebben. We spreken af hoe en wanneer de poort geplaatst wordt, alvorens we de planning uitwerken. Tereco kan de volledige plaatsing voor jou uit handen nemen. Van de levering tot aan het moment dat de elektrische poort in gebruik genomen wordt: Tereco heeft het specialisme dat jij zoekt!

Bij Tereco bieden wij u

Diversiteit in producten en toepassingen
Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen.

Specialistisch maatwerk
Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Vragen over de elektrische poort?

Wil je meer weten over het aanbod van Tereco? Of ben je benieuwd geworden naar de verdere mogelijkheden van een elektrische poort? Onze experts staan klaar om jou te woord te staan en verder te helpen aan de poort die bij jouw situatie past. Neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers.

076 598 4521 (NL)  038 08 39 18 (BE)

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18