Elektrische toegangspoort

Vraag een offerte aan

Het comfort, gemak en de veiligheid van een elektrische toegangspoort: Tereco maakt het mogelijk! Wij hebben de kennis en expertise in huis om jou te voorzien van het juiste advies. We komen altijd eerst bij je langs op locatie, zodat we een goede inschatting kunnen maken van jouw wensen en behoeften. Doordat de situatie en planning voor iedereen helder is, kom je nooit voor verrassingen te staan. Een goede elektrische toegangspoort begint met een maatwerkoplossing van Tereco.

Waarom een elektrische toegangspoort?

Maak het jezelf gemakkelijk met een toegangspoort die je op afstand kunt bedienen. Bepaal zelf wie toegang krijgt tot jouw terrein, zonder de irritaties van het handmatig openen van het hek.Voor iedere klant heeft Tereco het advies dat bij hem of haar past: maak vrijblijvend een afspraak om in overleg te bepalen welke poort het beste bij jouw situatie past.

Veiligheid en comfort: met een elektrische toegangspoort ben je ervan verzekerd dat er geen ongewenst bezoek (meer) op jouw grond komt. Jouw poort en eventueel hekwerk van Tereco, garandeert een veilige omheining. Open en sluit de toegangspoort in iedere gewenste situatie, waarvoor de auto of woning niet verlaten hoeft te worden. Bovendien kun je met een intercomsysteem letterlijk en figuurlijk zien wat je in huis haalt. Communiceer op afstand met jouw bezoek!

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Plaatsen van de elektrische toegangspoort: ook dat doet Tereco

Is de keuze gevallen op één van onze toegangspoorten? Dat is fijn om te horen! Dan spreken wij graag met jou af hoe deze op zijn plaats gezet dient te worden. Tereco kan de volledige plaatsing voor jou uit handen nemen. Van de levering tot aan het moment dat de toegangspoort in gebruik genomen wordt: Tereco heeft er de kennis en de kunde voor in huis.

Bij Tereco bieden wij u

Diversiteit in de toepassing van poort- en hekwerken
Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen.

Specialistisch maatwerk
Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Dan ben je bij Tereco aan het juiste adres.

Breed aanbod, vergaande service
We zijn breed in ons productenaanbod en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk
We gaan veel verder dan hekwerk. We leveren observatie- en registratiesystemen, maar ook automatisering, toegangscontrole en totaalprojecten.

Vragen over de elektrische toegangspoort?

Wil je weten wat Tereco precies voor jou kan betekenen? Of ben je benieuwd geworden naar de verdere mogelijkheden van een elektrische toegangspoort? Onze specialisten staan klaar om jou verder te helpen. Neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers.

076 598 4521 (NL)  038 08 39 18 (BE)

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18