Elektrische schuifpoort.

Met een automatische slagboom van Tereco heb je de controle over je parkeer- of bedrijventerrein. Bepaal zelf wie er wel en niet het terrein mag betreden met een voertuig! Een automatische slagboom neemt weinig ruimte in beslag en zorgt voor snelle toegang, waardoor het de favoriete oplossing is voor menig beheerder van parkeerterreinen.

Een elektrische schuifpoort voor ieder soort oprit

Staat je omheining op een oplopend terrein? Of is de oprit voor en achter je poort erg kort? Dan is een elektrische schuifpoort de ideale oplossing! Een schuifpoort neemt geen extra ruimte in wanneer deze wordt geopend, omdat de poort zich links en rechts achter de omheining voegt. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met een extra draaicirkel, wat de ruimte kan beperken. Een schuifpoort is vaak breed en zwaar, maar dankzij de automatisering open en sluit je deze eenvoudig met één druk op de knop!

 

 

Open en sluit je elektrische schuifpoort zoals jij dat wilt

Heb je behoefte aan meer mogelijkheden om je elektrische schuifpoort te openen en sluiten? Naast de bijgeleverde handzender bieden wij veel andere oplossingen aan. Kies bijvoorbeeld voor een intercomsysteem, een GSM-module of muurzender. Het is mogelijk om meerdere systemen tegelijkertijd te gebruiken. Vraag snel een offerte aan voor je nieuwe elektrische schuifpoort. Meer informatie? Bel naar 076-5984521. Onze medewerker staan je graag te woord!

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel