Houten poorten

Vraag een offerte aan

Steeds meer mensen geven hun huis of bedrijfsterrein een eigen gezicht met een prachtig houten poort. Naast een geweldig mooie uitstraling optimaliseert u met een houten poort ook de veiligheid van uw gezin of bedrijf. Tereco heeft op het gebied van houten poorten een groot aanbod; railschuifpoorten, dubbele draaipoorten en enkele draaipoorten. Al onze materialen zijn van topkwaliteit, verkrijgbaar in alle soorten, maten en ook voor ieders budget.

Brede toepasbaarheid

Onze houten poorten geven uw oprit, tuin of bedrijf uitstraling een grote meerwaarde dankzij hun stevige maar ook natuurlijke uitstraling. Sinds jaar en dag ontwerpen en leveren wij dé perfecte houten poort die u zich wenst. We maken de houten poorten zelf en volledig conform uw eisen. Wij beschikken over verschillende standaardvormen, maar u kunt ook uw eigen ontwerp of voorkeur aandragen. Belangrijk is dus te kiezen voor een model dat voor u de gewenste uitstraling heeft.

Bij Tereco kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor luxe eiken poorten die geschilderd kunnen worden in de door u gewenste kleur en uitstraling. U merkt het al; wij maken dé houten poorten die perfect past bij uw wens. Onze houten poorten zijn verkrijgbaar zijn standaard voorzien van hang- en sluitwerk.

Meer informatie over Tereco

Wil je meer informatie? Neem direct contact op

Contact opnemen

Over Tereco

Wij zijn Tereco, gespecialiseerd in hekwerken, (houten)poorten en toegangscontrole. Door ons uitgebreide productengamma bedienen wij een zeer brede klantenkring van particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. U mag rekenen op een gratis offerte. Wanneer wij bij u aan de slag gaan, voeren wij nauwkeurige metingen uit en binnen de afgesproken levertermijn komen wij zelf de houten poort plaatsen zoals het hoort. U kan bij ons kiezen voor een poort die handmatig of automatisch opent en sluit. Onze poorten worden geproduceerd uit hardhout zodat u zich nadien geen zorgen moet maken over het onderhoud.

Door samenwerking met partners op diverse gebieden kunnen wij ook compleet ontzorgen door het aannemen van totaalprojecten waarbij gedegen planning, vakmanschap en goede onderlinge communicatie centraal staan. Heeft u een specifiek vraagstuk? Komt dit niet direct terug op onze website? Dat zien wij als een mooie uitdaging! Of het nu modern of juist klassiek moet zijn; puur esthetisch of juist functioneel, wij adviseren en ontwerpen vanuit uw persoonlijke wensen en eisen. We komen graag met u in contact om de specifieke situatie te bekijken om samen tot de gewenste oplossing te komen.

Meer informatie over Tereco

Alle voordelen voor u op een rij

 • We bieden uiteenlopende producten en oplossingen voor particulieren en bedrijven
 • Specialistisch maatwerk door onze jarenlange expertise
 • Breed assortiment aan houten poorten
 • Uitstekende service
 • Concurrerende prijzen
 • Ook voor totaalprojecten (o.a. hekwerk, observatie – en registratiesystemen
  en automatisering tot toegangscontrole)
 • Gratis offerte
 • materiaal van de beste kwaliteit
 • Op maat gemaakt
 • Eigen plaatsing
 • Herstelwerken ook mogelijk
 • Slechts één aanspreekpunt

Bekijk ons portfolio

Neem snel een kijkje in ons portfolio en ontdek de vele voorbeelden van houten poorten die wij realiseerden voor tevreden opdrachtgevers. Heeft u nog vragen aan ons of wilt u een offerte aanvragen laat het ons dat direct weten via onderstaande contactmogelijkheden.

Bekijk portfolio

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

 • Nederland 0031 76 598 4521
 • België 0032 38 08 39 18