Industrieel hekwerk

Offerte aanvragen

Met een goed industrieel hekwerk wordt jouw bedrijf en het terrein een stuk veiliger. Als specialist op het gebied van industrieel hekwerk en terreinbeveiliging zorgen wij ervoor dat jouw terrein alleen te betreden is door de daartoe bevoegden. Door ons ruime assortiment hekwerken hebben wij altijd een hekwerk dat geschikt is voor jouw terrein. Zo zorgen we er niet alleen voor dat de kans op inbraak en diefstal aanzienlijk wordt verkleind, maar ook dat het hekwerk goed past bij het aanzicht van je bedrijf!

Verschillende soorten industrieel hekwerk

Onze specialisten komen bij jou op locatie om te bepalen wat de beste oplossing is. Hierbij worden alle mogelijke opties overwogen en kijken we verder dan alleen het hekwerk. We zoeken namelijk naar een totaaloplossing op het gebied van veiligheid van je pand en de omgeving. Enkele van de mogelijke oplossingen die wij aanbieden zijn:

– Spijlenhekwerk
Voor een mooie uitstraling, gepaard met goede beveiliging. Dit solide hekwerk is toepasbaar bij zowel bedrijfspanden als woningen.

– Staafmathekwerk
Een budgetvriendelijk hekwerk voor verschillende doeleinden. Tereco maakt gebruik van zowel enkelstaafmat als dubbelstaafmat hekwerk.

– Gaashekwerk
Een voordelige oplossing voor de omheining van jouw terrein. Wij maken gebruik van duurzaam gaashekwerk waar langdurig van geprofiteerd kan worden.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Industrieel hekwerk met automatische poort

Om jouw werknemers en gasten gemakkelijk en veilig toegang te verlenen, is een automatische poort de ideale oplossing. Tereco heeft veel ervaring in het installeren van automatische poorten in verschillende soorten en maten. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten om de poort op correcte wijze te plaatsen en op afstand bedienbaar te maken. Bovendien zorgen wij ervoor dat er een professioneel beveiligingssysteem geïnstalleerd wordt. Hierbij kun je denken aan videobewaking of detectiesystemen. Vaak heeft dit al een afschrikeffect en vanzelfsprekend een grotere pakkans waardoor veel onnodige schade voorkomen kan worden.

Meer informatie over ons industrieel hekwerk

Benieuwd naar wat voor industrieel hekwerk het beste bij jouw bedrijf past? Onze experts denken graag met je mee en nemen alle mogelijkheden met je door. Wij komen op uitnodiging graag bij je langs om jouw situatie te beoordelen, zodat we je de beste optie kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact op via +31(0)76 598 4521 voor onze Nederlandse vestiging en +32 (0)38 08 39 voor onze Belgische vestiging.

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18