Moderne poort

Offerte aanvragen

Gaat jouw voorkeur uit naar poorten met een strakke uitstraling? Dan is een moderne poort wellicht een goede keuze. Vanwege zijn eenvoud en kwaliteit straalt een modern hekwerk vaak klasse uit. Deze hekken passen daarom het beste bij architectuur waar ook strakke en eenvoudige lijnen toegepast zijn. Hierbij kun je denken aan particuliere terreinen, scholen, openbare instellingen of bedrijven.

Een moderne poort automatiseren

Naast dat we poorten in verschillende soorten en maten in ons assortiment hebben, zijn wij ook in staat om de poorten te automatiseren. Wij maken hierbij gebruik van verschillende soorten motoren, waardoor we in vrijwel elke situatie een automatische poort kunnen plaatsen. Bovendien bieden we verschillende manieren aan om de poorten op afstand te besturen. Denk hierbij aan het gebruik van een muurzender, codeklavier, sleutelschakelaar, GSM-module of intercomsysteem.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Een moderne poort in verschillende kleuren en maten

Bij Tereco heb je een ruime keuze aan poorten en hekwerken. Doordat wij op maat gemaakte poorten aanbieden, hebben wij voor elke situatie een geschikte poort. Een aantal van onze mogelijkheden:

  • Vouwpoort
  • Vrijdragende schuifpoort
  • Railschuifpoort
  • Dubbele/enkele draaipoort
  • Taatspoort

Extra beveiliging voor je moderne poort

Een moderne poort is een uitstekend middel om gasten te verwelkomen en ongewenste bezoekers buiten de deur te houden. Wil je de kans op een inbraak en daarmee onnodige schade nog verder verkleinen? Dan kun je als aanvulling kiezen voor onze detectie– en/of beveiligingssystemen. Je kunt bijvoorbeeld je moderne poort voorzien van een intercom systeem of een simpele videofoon. Maar ook grond-, veld- en hekdetectie behoort tot de mogelijkheden bij Tereco. Met deze oplossingen wordt de pakkans vergroot. Tevens zullen het aantal pogingen tot inbraak aanzienlijk verlaagd worden, doordat de verschillende beveiligingsmiddelen een afschrikkend effect hebben.

Een moderne poort die bij jou past

Wij nemen graag alle mogelijkheden van onze moderne poorten met je door. Vaak kiezen we er voor om bij jou op locatie langs te komen om de situatie in kaart te brengen. Zo weten beide partijen wat er te doen staat en kunnen we met een realistisch voorstel komen. Wij streven er naar om alles volgens afspraak en planning uit te voeren. Dit doen we door goed en helder te communiceren en jou continu op de hoogte te houden van de voortgang. Benieuwd naar wat er voor jou allemaal mogelijk is? Kom met ons in contact via +31(0)76 598 4521(NL) of +32(0)38 08 39 18(BE).

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18