Tereco is verhuisd naar Breda.

Vanaf 10 augustus 2020 op de nieuwe locatie

Energieneutraal & super modern

Het gloednieuwe onderkomen ligt pal naast de A16 wat een uitstekende uitvalsbasis geeft naar zowel de klanten in Nederland en België. Het pand is meer dan energieneutraal en van alle gemakken voorzien: voor het personeel een fijne werkplek en voor klanten een uiterst aangename ervaring.

Duurzame toekomst

Van een paar mobiele units in het kleine dorpje Achtmaal, naar een hypermodern bedrijfspand op het Rithmeesterpark in Breda. Zestien jaar geleden begon het verhaal van Tereco, sinds augustus 2020 zijn ze compleet voorzien van een toekomstbestendig duurzaam bedrijfspand.

Het nieuwe bedrijfspand is volledig gasloos gebouwd, heeft een dak vol zonnepanelen en de nieuwste faciliteiten. Alleen de aanhangers en bussen zijn meegenomen. Verder is alles wat er in het nieuwe pand te zien is gloednieuw.

Ruimte om samen te groeien

Bij het ontwerp van het nieuwe pand is zorgvuldig gekeken naar alle benodigdheden voor de werkprocessen en de gemakken voor het personeel. Daarnaast staat ook de klantbeleving voor eigenaar Bram Godrie centraal. ‘’Onze klanten moeten zich bij ons op de juiste plek voelen.’’ Het bedrijf gespecialiseerd in hekwerken en toegangscontrole groeide het afgelopen jaar bijna exponentieel en groeide altijd gestaag sinds de oprichting, maar het afgelopen jaar was de groei groter dan ooit. De toekomst voor Tereco is rooskleurig, de groei zal de komende tijd nog niet afnemen.

Dit vooruitzicht en het vooruitstrevende nieuwe pand zorgen samen voor een succesformule die op alle fronten toekomstbestendig is én voldoende ruimte heeft om ook komende jaren te blijven groeien.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bouwen van het nieuwe pand? Check dan de website van Rithmeesterpark voor informatie over de opbouw van het pand via https://www.rithmeesterpark.nl/Tereco.htm

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Tereco te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

donderdag, 4 april 2024