Prefab Poort Fraké Hout.

Een kijkje achter de schermen bij Tereco Prefab Poorten, waar we onlangs deze mooie Fraké houten poorten hebben geplaatst.

Maak kennis met de toekomst van poortinstallaties: de geautomatiseerde prefab poorten van Tereco! 🚀

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom heeft Tereco prefab poorten die in slechts één dag geplaatst kunnen worden. ⏰💨 Met deze volledig prefab gefabriceerde poorten is de installatie van jouw droompoort, binnen enkele uren voltooid.

Deze Prefab poort was in de ochtend geplaatste waarna de klant in de middag alweer toegang had tot zijn perceel. De uitvoering van deze poort bestaat uit:

◽️Stalen zuilen, matzwart met structuurcoating.
◽️ Dubbele draaipoort
◽️ Enkele draaipoort met aanvullende passtukken
◽️ Fraké houten bekleding
◽️ Automatisering met video-intercom
◽️ Hand zenders

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en ontdek wat Tereco voor je kan betekenen. We staan voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw DROOMPOORT!

Ontdek de Magie achter Tereco’s Prefab Poorten: Efficiëntie en Stijl in één

Innovatie combineren met vakmanschap. Met dit project hebben we met trots twee prefab poorten geplaatst die niet alleen de toegang tot een locatie verbeteren, maar ook een statement maken in termen van stijl en duurzaamheid. Onze prefab poorten worden vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardig staal en materialen garandeert een langdurige weerstand tegen de elementen, wat resulteert in minimale onderhoudskosten op lange termijn. Maar hoe beginnen we eigenlijk hiermee als jij zou langskomen? Nou, dat doen we dan als volgt!

1. Een Idee en een Bakkie Koffie

Alles begint met een idee, toch? Dus, we zitten daar, nippen aan ons bakkie koffie, en denken na over hoe we je entree next level kunnen maken. Of het nu een dubbele draaipoort is voor je auto of een enkele voor jezelf, we brainstormen tot we iets vet hebben. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen en wensen in kaart te brengen.

2. Voorbereiding en Ontwerp

Het proces begint met een grondige voorbereiding en ontwerpfase. Met geavanceerde ontwerpsoftware creëren we gedetailleerde plannen, waardoor eventuele aanpassingen vóór de productiefase kunnen worden aangebracht. Geen compromissen.

3. Prefabricage in Gecontroleerde Omgeving

Een van de kernvoordelen van prefab is de mogelijkheid om componenten in een gecontroleerde omgeving te fabriceren. Onze stalen zuilen, matzwart met structuurcoating, en Fraké houten bekleding worden met uiterste precisie geproduceerd. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te garanderen, maar ook om ervoor te zorgen dat de plaatsing op locatie soepel verloopt.

4. Maatwerk Zonder Vertragingen

Dankzij de modulaire aard van prefab poorten kunnen we maatwerk leveren zonder de gebruikelijke vertragingen die gepaard gaan met traditionele bouwprojecten. Aanpassingen, zoals extra passtukken voor de enkele draaipoort, kunnen snel en efficiënt worden geïntegreerd, waardoor we flexibiliteit bieden zonder concessies te doen aan de doorlooptijd.

Plaatsing Dubbele- en Enkele Draaipoort

Bekijk in een vogelvlucht wat er allemaal bij komt kijken bij het plaatsen van deze prachtige Prefab dubbele draaipoort! Bij Tereco begrijpen we dat tijd van essentieel belang is, vooral bij projecten die de toegang tot een locatie moeten verbeteren. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een prefab poorten systeem met een plaatsingsproces dat niet alleen effectief en snel is, maar ook talloze voordelen met zich meebrengt.

Snelle Installatie met Minimale Overlast

Het plaatsen van prefab poorten is een gestroomlijnd proces dat aanzienlijk minder tijd in beslag neemt dan traditionele bouwmethoden. Ons ervaren installatieteam zorgt voor een vlotte montage op locatie. Door het gebruik van voorgefabriceerde componenten kunnen we de benodigde tijd voor plaatsing aanzienlijk verkorten, waardoor ongemak en overlast tot een minimum worden beperkt.

Direct Operationeel met Slimme Automatisering

Na installatie zijn onze prefab poorten vrijwel direct operationeel. De handzenders zijn gecodeerd zodat je gelijk de controle hebt – letterlijk in je hand. En de video-intercom is direct werkzaam voor een vriendelijke “Hé, wie is daar?” We willen niet alleen veilig, maar ook gezellig zijn. Al deze geavanceerde automatiseringssysteem, die vooraf zijn uitgekozen zijn direct functioneel.

TERECO, DAAR KUN JE NIET OMHEEN.

Dus, als je denkt aan een upgrade voor je toegang, denk dan aan Tereco. Geen bouwperikelen, geen wachttijden. Gewoon stoere poorten die passen bij jouw stijl. We doen niet alleen aan toegang; we doen aan toegang met flair. Neem een kijkje en ontdek hoe we jouw ingang tot een statement maken. 🚀✨

 

Ben jij de volgende blije klant waar jouw droompoort voor mogen maken en plaatsen?

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van deze poorten?
Tereco staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel 076 598 4521
of mail info@tereco.com

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Tereco te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

dinsdag, 12 maart 2024