5 x Inspiratie: de mooiste hekwerken.

Verschillende stijlen hekwerken. Voor ieder wat wils.

Moderne hekwerken

Moderne hekwerken hebben een zeer strakke uitstraling en bieden klasse door hun eenvoud. Deze hekwerken worden geplaatst bij particuliere terreinen, bedrijven en vaak scholen of openbare instellingen waar de architectuur ook strakke en eenvoudige lijnen kent.

We begeleiden graag in de materiaalkeuze en uitvoeringen van de poorten om deze perfect aan te laten sluiten bij het gebouw, hekwerk en de omgeving.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor moderne hekwerken.

 

Industriële hekwerken

Onder industriële hekwerken verstaan we diverse soorten spijlenhekwerk, staafmathekwerken of gaashekwerken met daarop allerhande mogelijke varianten. Veelal geplaatst vanuit de functionaliteit, met andere woorden: afscherming en beveiliging.

Vaak zie je deze hekwerken rondom uiteenlopende terreinen, zoals bedrijven of scholen. Voor ieder type zijn tevens bijpassende poorten leverbaar, al dan niet geautomatiseerd en gecombineerd met toegangscontrole. De uitstraling speelt natuurlijk ook hier een grote rol.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor industriële hekwerken.

 

Klassieke hekwerken

Hekwerken en poorten waarbij de esthetische factor vaak de boventoon voert. De uitvoering in vorm en maat zijn vaak klant-specifiek en worden afhankelijk van huis en omgeving ontworpen.

Deze hekwerken vinden meestal hun toepassing bij particuliere terreinen. Je zou bijna kunnen zeggen dat de mogelijkheden hier oneindig zijn: met ornamenten en tierelantijnen of juist eenvoud, transparant of (deels) dicht, recht of gebogen en hoog of juist laag. Al deze opties vragen om een uiterst specifieke aanpak.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor klassieke hekwerken.

 

Houten hekwerken

Houten hekwerken vinden hun toepasbaarheid op uiteenlopende terreinen, zoals toegangspoorten bij woonhuizen en weide-afrasteringen bij bijvoorbeeld maneges, kinderboerderijen of landschappelijke inpassingen.

Gemeenschappelijk is dat bij de houten hekwerken met hoge duurzaamheid de charme een tijdloos gegeven is. Deze poorten en hekwerken worden alleen maar mooier vanwege (afhankelijk van de houtsoort) de natuurlijke vergrijzing met behoud van de zichtbare lijnen en structuren in materiaal.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor houten hekwerken.

 

High-tech hekwerken

Toegangscontrole systemen

Er zijn veel diverse toegangscontrolesystemen om het terrein of pand te beveiligen en controleren. Zo reguleer je zelf wie, waar en wanneer, binnen kan komen. Logischerwijs is dit vaak van toepassing in de zakelijke sector. Organisaties willen graag zeker hebben dat alleen bevoegde personen in bepaalde ruimtes kunnen komen.

Zo voorkom je dat waardevolle spullen of informatie beschikbaar wordt voor onbevoegden. Tereco heeft toegang tot de meest moderne toegangscontrole systemen van informatiedragers tot aan biometrische kenmerken.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor toegangscontrole systemen.

 

Observatie- en registratiesystemen

Een extra element voor beveiliging en controle van het terrein zijn goede observatie- en registratiesystemen. Hierbij kun je denken aan videofoon- en intercomsystemen, maar bijvoorbeeld ook tijdregistratie of camerasystemen. Zo kun je je eigen veiligheid of die van eigendommen visueel controleren.

De systemen zijn toepasbaar op alle terreinen en gebouwen en bieden diverse mogelijkheden qua gewenste beelden.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor observatie- en registratiesystemen.

 

Detectiesystemen

Detectiesystemen zijn vaak extra aanvullingen op de normale beveiliging, waarbij je kunt denken aan grond-, veld- en hekdetectie. Vaak is dit van toepassing wanneer er waardevolle spullen of materialen opgeslagen worden of op speciale, goed beveiligde locaties als vliegvelden.

Behalve een verbeterde beveiliging brengt een goed detectiesysteem ook een afschrikeffect en hogere pakkans met zich mee. Een passend detectiesysteem kan dus veel onnodige schade voorkomen.

Bekijk hier de mogelijkheden van Tereco voor detectiesystemen.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Tereco te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

woensdag, 6 april 2022