Hekwerk op maat.

Iedere situatie vraagt om een unieke hekwerk oplossing. Daarom bieden wij geen kant en klare hekwerken aan. Onze experts komen langs op locatie om te bepalen welk hekwerk het beste past bij jouw terrein en die ook aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Zo staan we nooit voor verrassingen en zullen alle processen volgens planning verlopen. Onze service houdt dan ook niet op bij de levering van het hekwerk. De plaatsing van het hekwerk wordt ook door ons verzorgd, zodat we er zeker van zijn dat alles op professionele wijze wordt uitgevoerd en daarmee de levensduur van het hekwerk wordt verlengd.

 

 

Hekwerk op maat in verschillende soorten

Tereco biedt verschillende soorten hekwerk op maat aan voor ieder doeleinde. Of je nu naar een functioneel, voordelig of esthetisch hekwerk op zoek bent, Tereco beschikt over een ruim assortiment aan op maat gemaakte hekwerken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

  • Dubbel/enkel staafmathekwerk

    Met dit solide hekwerk op maat heb je een kwalitatieve omheining tegen een voordelige prijs. Tereco werkt uitsluitend met kwalitatief hekwerk met een lange levensduur.

 

  • Gaashekwerk

    Dit voordelige hekwerk wordt met name gebruikt op openbare terreinen of bij bedrijven die vooral om functionele redenen een hekwerk op maat willen.

 

  • Spijlenhekwerk

    Wanneer aanzicht een grote rol speelt, is ons spijlenhekwerk de ideale oplossing. Dit kwalitatieve hekwerk heeft een mooie uitstraling en tevens een solide constructie.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Hekwerk op maat voor bedrijven en particulieren

Tereco beschikt over zowel particuliere als zakelijke klanten. Doordat we op maat gemaakt hekwerk aanbieden, kunnen we in ieder formaat leveren en daarmee iedere klantengroep bedienen. Met veel  ervaring in op maat gemaakt hekwerk en toegangscontrole, hebben we de veiligheid bij onze klanten kunnen verbeteren. Is een hekwerk niet genoeg? Dan kunnen wij je veiligheid nog verder verbeteren door het inzetten van ons beveiligingssysteem. Door gebruik te maken van verschillende middelen, zoals observatie-, detectie- en registratiesystemen kan ervoor gezorgd worden dat er geen ongewenste bezoekers het terrein kunnen betreden.

 

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

Direct hekwerk op maat laten plaatsen?

Heb jij nog vragen over ons hekwerk of een van onze andere diensten en producten? Onze experts staan je graag te woord! Liever direct een afspraak maken om jouw hekwerk zo snel mogelijk te laten plaatsen? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Bel +31(0)76 598 4521 voor onze vestiging in Nederland of +32(0)38 08 39 18 voor onze Belgische vestiging.