Automatische hek.

Wil je de dagelijkse routine aangenamer maken of de veiligheid van je terrein verbeteren? Bij Tereco hebben we een ruime keuze aan hekwerken met een automatische poort waarmee dit gerealiseerd kan worden. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne, klassieke of industriële look. Wij regelen het! Onze experts komen bij je langs om alles te plaatsen en toe te zien op een correcte werking. Zo heb je de zekerheid dat alles naar behoren werkt en blijft werken.

 

 

Automatisch hek in verschillende soorten en maten

Een automatisch hek kan in verschillende stijlen geproduceerd worden. Naast de stijl maken we ook onderscheid tussen draaipoorten en schuifpoorten. Tereco maakt gebruik van verschillende motoren om een automatisch hek te realiseren. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen nieuwe, maar ook bestaande hekken te automatiseren. Daar komt bij dat de hekken op verschillende manieren op afstand bestuurd kunnen worden. Zo kunnen we ervoor kiezen om gebruik te maken van een muurzender, codeklavier, sleutelschakelaar, GSM-module, intercomsysteem en nog veel meer.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Extra beveiligen van het automatisch hek

Heb jij waardevolle spullen of materialen opgeslagen staan of wil je je gewoonweg veiliger voelen binnen je pand en op je terrein? Dan kun je ervoor kiezen om als extra aanvulling gebruik te maken van onze detectie– en beveiligingssystemen. Dit kan bestaan uit een simpele videofoon of intercomsysteem, maar ook uit een uitgebreide oplossing als grond-, veld- of hekdetectie. Met deze systemen wordt in het geval van diefstal de pakkans aanzienlijk groter. Vaak zal het echter niet nodig zijn, omdat de systemen ook een afschrikkend effect hebben op dieven. Een passend beveiligingssysteem kan dus veel onnodige schade voorkomen.

 

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

Meer weten over een automatisch hek

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van hekwerken en automatiseringen? Onze experts nemen de mogelijkheden graag met je door. Samen zal besproken worden wat de beste optie is voor jouw situatie. Bij interesse kan op jouw locatie afgesproken worden om een beter beeld te krijgen van de situatie en alle mogelijke obstakels. Zo staan we nooit voor verrassingen en kan een soepel verloop gegarandeerd worden. Kom met ons in contact via +31(0)76 598 4521 of wanneer je vanuit België belt, via +32(0)38 08 39 18.