Automatische hekopener

Offerte aanvragen

Staat er op jouw locatie al een hek, maar wil je dit automatisch gaan bedienen? Dan is een automatische hekopener een goede keuze. Tereco heeft de kennis en kunde in huis om jou het juiste advies te geven en dit ook voor jou uit te voeren. Wij komen altijd eerst bij jou op locatie, waarna in overleg de juiste keuze gemaakt wordt en Tereco met een oplossing op maat komt.

Waarom een automatische hekopener?

Verander jouw bestaande hek in een automatisch hek door een automatische hekopener toe te passen. Vanuit kostenoogpunt is dit een uitstekende keuze, omdat je jouw bestaande hek niet hoeft te vervangen. Ervaar het gemak en de veiligheid van een automatische hekopener: gebruik de afstandsbediening om het hek te openen en achter je sluit het hek zich automatisch weer netjes af. Er zijn meerdere mogelijkheden voor een hekopener bij Tereco, zodat je met vertrouwen gebruik kunt maken van hoogwaardige materialen en diensten.

Een automatisch hek biedt voordelen op het gebied van veiligheid, maar ook gemak. Jouw bezoekers kunnen voortaan vanuit hun auto aanbellen en meteen op aangename wijze verwelkomd worden. Bij slechte weersomstandigheden voor een gesloten deur staan,  is dan niet meer nodig. Bovendien komen ongewenste bezoekers het terrein niet meer op zonder toestemming.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Laat het plaatsen van een automatische hekopener over aan Tereco

Klantcontact staat hoog in het vaandel bij Tereco. Na het eerste contact komen wij graag kijken op locatie. Dit maakt voor ons het werk inzichtelijk en zo kunnen we het type hekopener dat voor jou geschikt is, correct inschatten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan ​​en weet je waar je aan toe bent. Door heldere communicatie en een goede afstemming verloopt de installatie van de automatische hekopener zoals gepland.

Vragen met betrekking tot het plaatsen van een automatische hekopener?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Tereco? Onze experts en specialisten staan je graag te woord en helpen je daarnaast bij het maken van de juiste keuze. Ook wanneer je een specifieke vraag hebt of direct een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers.

076 598 4521 (NL) 038 08 39 18 (BE)

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18