Draadmathekwerk

Offerte aanvragen

Wil je op een veilige en nette manier je tuin of terrein afscheiden? Dan is het draadmat hekwerk van Tereco de oplossing die je zoekt! Wij leveren en installeren draadmat hekwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer je behoefte hebt aan een maatwerk oplossing komen wij bij jou langs om alle factoren vast te stellen. Hierdoor weten we allebei wat we van het project kunnen verwachten en komen we niet voor verrassingen te staan.

De veiligheid van draadmat hekwerk

Een draadmat hekwerk zul je vooral tegenkomen in woonwijken en bij speelplaatsen, maar wordt ook steeds vaker geplaatst op bedrijventerreinen. Het veilige karakter en de kostenefficiënte productie maakt dit hekwerk ideaal voor verschillende functies. Draadmat hekwerk is bij Tereco in verschillende maten, kleuren en diktes verkrijgbaar. In overleg met een van onze specialisten kan bepaald worden welk type het beste aansluit op jouw wensen. Staat het hekwerk waar je naar op zoek bent niet op onze website? Vaak kunnen wij het wel leveren, dus neem hiervoor contact met ons op.

Met een professioneel geplaatst draadmat hekwerk zal de veiligheid binnen het terrein verbeterd worden. Het draadmat hekwerk maakt de kans op ongewenste indringers kleiner en houdt de gewenste bezoekers op het toegankelijke terrein.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Plaatsen van draadmat hekwerk

Om optimale kwaliteit van het draadmat hekwerk te kunnen garanderen, zal Tereco het hekwerk voor je plaatsen. Dit geeft niet alleen rust, maar biedt ook de zekerheid dat alles volgens planning zal verlopen. Wij inventariseren namelijk vooraf alle vereiste middelen en verwittigen alle betrokken partijen tijdig. Hierbij zijn heldere communicatie en duidelijke afspraken van groot belang. Met onze ruime ervaring in totaalprojecten weten wij als geen ander hoe wij jou van begin tot eind kunnen ontzorgen!

Vragen over draadmat hekwerk?

Wil je meer informatie over draadmat hekwerk? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terrein of wil je direct in contact komen met een van onze experts? Onze experts gaan graag het gesprek met je aan en geven antwoord op al je vragen. Neem contact op via een van de volgende telefoonnummers of vul het onderstaande contactformulier in.

076 598 4521 (NL) 038 08 39 18 (BE)

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18