Elektrisch hekwerk.

Op zoek naar een elektrisch hek? Tereco levert maatwerk hekwerken! Voor alle elektrische hekwerken kun je bij ons terecht. We kiezen voor de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Daarom komen we altijd eerst op locatie langs, zodat we precies weten wat voor soort elektrisch hek er geplaatst kan worden. In overleg bepalen we het werk dat wij leveren: zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

 

Waarom een elektrisch hekwerk?

Een elektrisch hek verhoogt het comfort en geeft een gevoel van luxe. Een op afstand bedienbaar hekwerk is niet alleen elegant, maar zorgt er ook voor dat je nooit meer voor onhandige situaties komt te staan. Door met een handzender, of naar keuze zelfs via de mobiele telefoon, het elektrisch hek te kunnen openen sta jij of je bezoek nooit meer voor een gesloten hek. Daarnaast sluit het hek automatisch: de toegangspoort doet al het werk voor je!

 

Tereco biedt maatwerkoplossingen waar functionaliteit centraal staat, maar ook het oog moet met volle tevredenheid het elektrisch hek aanschouwen. Daarom zijn er verschillende keuzemogelijkheden, om jouw type hek te voorzien van de beste opener. Je hebt de keuze uit onder andere: lineaire hekopener, schuif hekopener, kinkarm hekopener en ondergrondse hekopener.

 

Van jouw hek, dat op dit moment handmatig geopend dient te worden, kan Tereco een elektrisch hek maken. Wil je juist een volledig nieuwe toegangspoort? Of het hekwerk uitbreiden met een observatiesysteem? Dan is Tereco jouw partner.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

Vragen over elektrisch hek?

Heb je vragen over het elektrisch hek van Tereco? Of ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? De experts van Tereco staan je graag te woord en voorzien je van alle benodigde informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!