Elektrisch hekwerk

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een elektrisch hek? Tereco levert maatwerk hekwerken! Voor alle elektrische hekwerken kun je bij ons terecht. We kiezen voor de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Daarom komen we altijd eerst op locatie langs, zodat we precies weten wat voor soort elektrisch hek er geplaatst kan worden. In overleg bepalen we het werk dat wij leveren: zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Waarom een elektrisch hekwerk?

Een elektrisch hek verhoogt het comfort en geeft een gevoel van luxe. Een op afstand bedienbaar hekwerk is niet alleen elegant, maar zorgt er ook voor dat je nooit meer voor onhandige situaties komt te staan. Door met een handzender, of naar keuze zelfs via de mobiele telefoon, het elektrisch hek te kunnen openen sta jij of je bezoek nooit meer voor een gesloten hek. Daarnaast sluit het hek automatisch: de toegangspoort doet al het werk voor je!

Tereco biedt maatwerkoplossingen waar functionaliteit centraal staat, maar ook het oog moet met volle tevredenheid het elektrisch hek aanschouwen. Daarom zijn er verschillende keuzemogelijkheden, om jouw type hek te voorzien van de beste opener. Je hebt de keuze uit onder andere:

  • Lineaire hekopener
  • Schuif hekopener
  • Kinkarm hekopener
  • Ondergrondse hekopener

Van jouw hek, dat op dit moment handmatig geopend dient te worden, kan Tereco een elektrisch hek maken. Wil je juist een volledig nieuwe toegangspoort? Of het hekwerk uitbreiden met een observatiesysteem? Dan is Tereco jouw partner.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Plaatsen van elektrisch hekwerk

Tereco biedt volledige ontzorging. We komen bij je langs, om goed te kunnen beoordelen wat de exacte werkzaamheden zijn op de locatie. In overeenstemming met jou kiezen we hoe we te werk gaan: van levering tot volledige werking van het elektrische hek. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan!

Diversiteit in producten en toepassingen
Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen.

Specialistisch maatwerk
Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk
We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

Vragen over elektrisch hek?

Heb je vragen over het elektrisch hek van Tereco? Of ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? De experts van Tereco staan je graag te woord en voorzien je van alle benodigde informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18