Elektrische Poortopener

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een elektrische poortopener? Tereco maakt van jouw bestaande poort een elektrisch bedienbare toegangspoort. Ervaar het gemak en comfort van een op afstand bedienbare poort: het handmatig openen van de poort is niet langer nodig. Informeer naar de systemen van Tereco zodat we je de beste oplossing kunnen bieden die past bij jouw situatie.

Kiezen voor een elektrische poortopener

Een elektrische poortopener vergemakkelijkt het proces om de poort te openen. In plaats van het handmatig openen van de poort, kun je in het vervolg dit proces gemakkelijk doen door middel van een afstandsbediening. Tereco biedt zelfs de mogelijkheid om de poort te openen met de telefoon.

Het voertuig of pand verlaten is verleden tijd met een elektrische poortopener: voorkom ongemak en ontvang bezoek in stijl. Bovendien sluit de poort zichzelf. De elektrische poortopener is een combinatie van comfort en veiligheid.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Plaatsen van elektrische poortopener

Tereco neemt ook de plaatsing van de elektrische poortopener op zich. We komen graag bij je langs om de poort te inspecteren, waardoor we een uitstekende inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we direct een realistisch kostenplaatje schetsen.

Binnen de productgroep elektrische poortopener heb je verschillende keuzemogelijkheden. Zo ook bij Tereco, waar we in veel gevallen kiezen voor een maatwerkoplossing. Bij de plaatsing van een toegangspoortopener kijken we niet alleen naar efficiëntie, maar zorgen we ook dat het aanzicht klopt. Zo hebben klanten van Tereco onder meer de keuze uit:

  • Schuifpoortopener
  • Lineaire poortopener
  • Knikarm poortopener
  • Ondergrondse poortopener

Ben je nog niet in het bezit van een poort? Geen probleem. Tereco verzorgt complete hekwerken en toegangspoorten naar wens. Deze zijn ook uit te breiden met de systemen van Tereco, zoals de intercom.

Diversiteit in producten en toepassingen
Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren, als bedrijven en overheidsinstellingen.

Specialistisch maatwerk
Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten

Meer dan hekwerk
We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

Vragen over elektrische poortopener?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze elektrische poortopeners? Of wil je jouw toegangspoort uitbreiden met een op afstand bedienbaar systeem? De specialisten van Tereco staan je graag te woord en zijn benieuwd naar jouw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18