Gaashekwerk laten plaatsen

Vraag een offerte aan

Gaashekwerk kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Het is een relatief onopvallend maar zeer functioneel hekwerk. Hierdoor is het vaak goedkoper, maar toch ook heel duurzaam. Ben jij van plan een gaashekwerk te laten plaatsen? Dan helpen wij je graag door allereerst in gezamenlijk overleg het juiste type hekwerk te kiezen. Vaak komen we hiervoor bij jou op locatie kijken om de situatie goed in te kunnen schatten. Zo willen we ervoor zorgen dat er geen onaangename verrassingen of obstakels zijn op het moment van plaatsing. Met een gedegen planning en heldere communicatie zorgen we er samen voor dat alles volgens planning verloopt.

Naast gaashekwerk ook andere type hekwerken

Wij hebben voor iedere situatie een geschikt hekwerk op maat. Gaat je voorkeur uit naar een functioneel, voordelig of esthetisch hekwerk? Tereco beschikt over een ruim assortiment aan op maat gemaakte hekwerken. Hierbij kun je denken aan:

 • Dubbel/enkel staafmathekwerk
  Met dit solide hekwerk op maat heb je een kwalitatieve omheining tegen een voordelige prijs. Tereco werkt uitsluitend met kwalitatieve hekwerken met een lange levensduur.
 • Gaashekwerk
  Dit voordelige hekwerk wordt met name gebruikt op openbare terreinen of bedrijven die vooral om functionele redenen een hekwerk op maat willen.
 • Spijlenhekwerk
  Wanneer aanzicht een grote rol speelt, is ons spijlenhekwerk de ideale oplossing. Dit kwalitatieve hekwerk heeft zowel een mooie uitstraling als een solide constructie.

 

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Gaashekwerk laten plaatsen voor privé of zakelijk gebruik

Tereco heeft zowel particuliere als zakelijke klanten. Doordat we op maat gemaakte hekwerken aanbieden, kunnen we deze in ieder formaat leveren en daarmee iedere klantengroep bedienen. Met veel ervaring in op maat gemaakte hekwerken en toegangscontrole hebben we de veiligheid bij onze klanten kunnen verbeteren. Is een hekwerk niet voldoende? Dan kunnen wij je veiligheid nog verder verbeteren met ons beveiligingssysteem. Door gebruik te maken van verschillende middelen zoals observatie-, detectie- en registratiesystemen kan ervoor gezorgd worden dat er geen ongewenste bezoekers het terrein kunnen betreden.

Direct gaashekwerk laten plaatsen?

Heb je nog vragen over ons hekwerk of een van onze andere diensten of producten? Onze experts staan je graag te woord! Liever direct een afspraak maken om jouw hekwerk zo snel mogelijk te laten plaatsen? Neem direct contact op! Bel +31(0)76 598 4521 voor onze vestiging in Nederland of +32(0)38 08 39 18 voor onze Belgische vestiging.

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

 • Nederland 0031 76 598 4521
 • België 0032 38 08 39 18