Hekwerk bedrijf.

Als specialist op het gebied van hekwerken en toegangscontrole beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan hekwerken. Dit stelt ons in staat om voor iedere uitdaging een maatwerk oplossing te vinden. Door onze ruime ervaring in het samenwerken met partners uit verschillende disciplines weten wij als geen ander hoe belangrijk een gedegen planning en onderlinge communicatie is. Wij houden ons dan ook altijd aan de gemaakte afspraken en voorkomen hiermee dat jij voor verassingen komt te staan.

 

 

Het aanbod van hekwerk bedrijf Tereco

Met ons ruime assortiment hebben we voor iedere vraag een gewenste oplossing. Of het nu gaat om hekwerken, omheiningen, schuttingen of poorten, Tereco heeft het in huis! Ook bij behoefte aan automatiseringen of beveiligingssystemen heeft Tereco de nodige apparatuur en specialisten in huis om deze wens te vervullen. Onze specialisten beschikken over ruime ervaring binnen hun vakgebied waardoor ze altijd met een goed doordacht advies komen en geheel volgens planning kunnen werken.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

De functie van het hekwerk

Als hekwerk bedrijf willen we altijd zo veel mogelijk aan de wensen van de klant voldoen. Daarom vinden we het belangrijk dat we jouw wensen van te voren goed in kaart brengen. Of je nu een hekwerk wilt kopen op basis van esthetische factoren of puur alleen ter bevordering van de veiligheid. Wij helpen je altijd bij het maken van de juiste keuze! Zo vinden we samen de beste balans tussen een open en een beveiligde uitstraling.

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

Meer weten over ons hekwerk bedrijf?

Heb je een specifiek vraagstuk waarvan je niet zeker weet wat de beste oplossing zou zijn? Wij denken graag met je mee. We voorzien je van goed onderbouwd advies en komen als je hiermee instemt bij jou op locatie omdat iedere situatie en unieke aanpak vereist. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

076 598 4521 (NL) 038 08 39 18 (BE)