Hekwerk Breda

Bekijk ons portfolio

Tereco heeft alle hekwerkspecialisten en producten in huis om van uw uitdaging een geslaagd project te maken! Wij zetten die extra stap om er zeker van te zijn dat het hekwerk aan alle verwachtingen voldoet. Dit doen we onder andere door eerst op de betreffende locatie af te spreken en in gezamenlijk overleg te bepalen welke optie het meest geschikt is. Wat de situatie ook vraagt, Tereco heeft een geschikte oplossing!

Wat u ook voor maat, model of uitvoering wilt: wij maken het!

Meer dan alleen hekwerk in Breda

Tereco beschikt over een uitgebreid assortiment aan hekwerk. Een aantal voorbeelden hiervan zijn gaashekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en pijlhekwerk. Naast hekwerken heeft Tereco ook specialisten op het gebied van poorten en toegangscontrole. Dit stelt ons in staat om totaaloplossingen te bieden waarmee we u van A tot Z kunnen ontzorgen. Door heldere communicatie en duidelijke afspraken weet zowel u als wijzelf waar we aan toe zijn en kan alles volgens afspraak en planning verlopen.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op

Contact opnemen

Eén aanspreekpunt voor uw hekwerk in Breda

Het grote voordeel van een totaalleverancier is het hebben van één aanspreekpunt. Geen gedoe meer met het inplannen van verschillende werkzaamheden en het communiceren met verschillende bedrijven. Dit wordt volledig uit handen genomen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Heeft u een specifiek vraagstuk in gedachte en is de oplossing hiervoor niet direct terug te vinden op de website? Dan zien wij dat als een mooie uitdaging waar onze specialisten optimaal voor ingezet kunnen worden!

Meer informatie over hekwerk in Breda

Onze adviseurs nemen graag alle mogelijkheden met u door. Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie over hekwerk in Breda of omgeving? Neem dan telefonisch contact op. Liever direct een afspraak bij u op locatie? Ook dan belt u ons voor het inplannen van een afspraak.

076 598 4521 (NL) 038 08 39 18 (BE)

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland +31 (0)76 598 4521
  • België +32 (0)38 08 39 18

  • Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha