Hekwerk Breda.

Tereco heeft alle hekwerkspecialisten en producten in huis om van uw uitdaging een geslaagd project te maken! Wij zetten die extra stap om er zeker van te zijn dat het hekwerk aan alle verwachtingen voldoet. Dit doen we onder andere door eerst op de betreffende locatie af te spreken en in gezamenlijk overleg te bepalen welke optie het meest geschikt is. Wat de situatie ook vraagt, Tereco heeft een geschikte oplossing!

Meer dan alleen hekwerk in Breda

Tereco beschikt over een uitgebreid assortiment aan hekwerk. Een aantal voorbeelden hiervan zijn gaashekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en spijlenhekwerk. Naast specialisten in hekwerken heeft Tereco ook specialisten op het gebied van poorten en toegangscontrole. Dit stelt ons in staat om totaaloplossingen te bieden waarmee we jou van A tot Z kunnen ontzorgen. Door heldere communicatie en duidelijke afspraken weten beide partijen waar ze aan toe zijn en kan alles volgens afspraak en planning verlopen. Tereco hecht veel waarde aan heldere communicatie. Dit is met name van belang bij projecten waar verschillende partijen betrokken zijn. Tereco zal hierin alle communicatie en afspraken op zich nemen zodat jij zeker weet dat alles volgens afspraak verloopt.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Eén aanspreekpunt voor jouw hekwerk in Breda

Het grote voordeel van een totaalleverancier is het hebben van één aanspreekpunt. Geen gedoe meer met het inplannen van verschillende werkzaamheden en het communiceren met verschillende bedrijven. Dit wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Heb je een specifiek vraagstuk in gedachte en is de oplossing hiervoor niet direct terug te vinden op de website? Dan zien wij dat als een mooie uitdaging waar onze specialisten optimaal voor ingezet kunnen worden!

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

Meer over ons

Meer informatie over hekwerk in Breda

Onze adviseurs nemen graag alle mogelijkheden met je door. Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie over hekwerk in Breda of omgeving? Neem dan telefonisch contact op. Liever direct een afspraak bij jou op locatie? Ook dan bel je ons voor het inplannen van een afspraak.

076 598 4521 (NL) 
038 08 39 18 (BE)