Automatische slagboom.

Met een automatische slagboom van Tereco heb je de controle over je parkeer- of bedrijventerrein. Bepaal zelf wie er wel en niet het terrein mag betreden met een voertuig! Een automatische slagboom neemt weinig ruimte in beslag en zorgt voor snelle toegang, waardoor het de favoriete oplossing is voor menig beheerder van parkeerterreinen.

Snelle toegang met de automatische slagboom

Automatische slagbomen worden vaak gebruikt als alternatief voor poorten. Poorten worden vaak gebruikt bij privéterreinen of andere situaties waarbij enkel een selecte groep toegang mag krijgen. Op parkeerterreinen is de groep die wordt gecontroleerd groter, maar ook constanter. In een dergelijke situatie is een automatische slagboom een uitkomst. In zo’n geval is een automatische slagboom de perfecte oplossing. De snelheid van de slagboom zorgt voor een goede doorstroming en vermindert rijen!

 

 

Beveilig je pand of terrein optimaal met onze toegangscontrole systemen

Naast automatische slagbomen vind je bij ons ook andere systemen om de toegang van bevoegden en onbevoegden onder controle te houden. Zo verkopen wij ook diverse anti-rampalen en tourniquets.

 

 

Zorg voor gecontroleerde toegang bij uw terrein

Vraag snel een offerte aan voor je nieuwe automatische slagboom! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een specifieke wens? Laat het ons weten! Je kan ons bereiken op 076-5984521.

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel