Bedrijfshekwerk.

Een bedrijfshekwerk maakt je bedrijfspand een stuk veiliger. Kies voor een houten, klassiek of modern hekwerk om je terrein mee te omheinen. Zo houd je ongewenste bezoekers van je grond af! Daarnaast geeft een stijlvol bedrijfshekwerk een professionele uitstraling aan je bedrijfspand!

Afscherming en beveiliging dankzij je bedrijfshekwerk van Tereco

Met behulp van een stevig bedrijfshekwerk scherm je eenvoudig je bedrijventerrein, schoolterrein of ander soort terrein af. Zo houd je goed overzicht over wie zich wel en niet op je terrein bevinden. Heb een nog betere controle over je terrein door het toevoegen van een schuifpoort. Al ons bedrijfshekwerk heeft een professionele en zakelijke uitstraling.

 

 

Je nieuwe hekwerk op maat

Heb je een specifiek vraagstuk? Wil je een bepaald bedrijfshekwerk dat niet op onze website staat? Wij gaan graag de uitdaging aan om een perfect bedrijfshekwerk op maat te maken voor jouw bedrijventerrein. Laat aan ons weten wat je wensen zijn: klassiek, modern of enkel zeer functioneel? Vanuit hier gaan wij aan de slag met het perfecte advies en ontwerp. Zo realiseren wij jouw hekwerk op maat.

 

Kies jouw nieuwe omheining

Weet je al welk bedrijfshekwerk je voorkeur heeft? Vraag dan een offerte aan. Heb je een uitdaging voor ons of wil je nog vragen stellen? Je kan ons telefonisch bereiken op 076-5984521.

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel