Dicht hekwerk.

Waarborg je privacy met dicht hekwerk van Tereco. Ben je gesteld op rust en wil je graag je tuin of erf afscheiden met behulp van een hoog hekwerk? Dan is een dicht hekwerk zoals een schutting de oplossing!

Optimale privacy en rust met een dicht hekwerk

Onze dichte hekwerken worden gebruikt voor veel uiteenlopende terreinen. Denk hierbij aan maneges, voor- en achtertuinen en kinderboerderijen. Het voordeel van een dicht hekwerk zoals een schutting is dat je je eigen terrein afschermt van de omgeving en anderen niet naar binnen kunnen kijken. De hoogte van onze dichte hekwerken staat hierbij garant voor een goede afscherming.

 

 

Ga voor duurzaam met een houten hekwerk

Veel van onze dichte hekwerken zijn bekend als schuttingen. Schuttingen worden doorgaans gemaakt van hout. De natuurlijke vergrijzing van het hout zorgt voor een klassieke look, ook als de schutting al wat ouder is. Onze houten schuttingen hebben een charmant en tijdloos uiterlijk en zijn gemaakt van duurzaam hout. Zo draag je meteen bij aan een beter milieu!

 

 

Bespreek de mogelijkheden

Benieuwd wat voor dichte hekwerken we kunnen realiseren bij jouw woning? Vraag een offerte aan zo snel mogelijk je nieuwe hekwerk te realiseren! Heb je vragen over hekwerk op maat, onze poorten of toegangscontrolesystemen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 076-5984521. We beantwoorden je vragen graag!

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel