Dichte poort.

Een dichte poort is multifunctioneel. Zo kan je je gezinsleden, familieleden, vrienden of collega’s naar binnen en buiten laten via deze doorgang. Wanneer de poort dicht is, zorgt dit er meteen voor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken en je geen last hebt van de omliggende omgeving. In het aanbod van Tereco vind je dichte poorten in verschillende maten en soorten!

Een dichte poort voor ieder hekwerk

Er zijn verschillende soorten dichte poorten verkrijgbaar bij Tereco. Kies bijvoorbeeld voor een houten dichte poort die aansluit op je huidige schutting of een stevige metalen poort mooi bij een industrieel hekwerk past. Wil je een geautomatiseerde, dichte schuifpoort? Ook deze is verkrijgbaar!

 

 

Kies voor de kracht van Tereco

Heb je een wens voor een dichte poort met eventueel bijpassend hekwerk dat je mist op onze website? Laat het ons weten! Graag gaan wij de uitdaging aan om je een totaaloplossing te bieden voor al je hekwerk, poorten en toegangscontrolesystemen. Heb je ideeën voor een klassiek, modern of juist esthetisch concept? Wij voorzien je graag van de perfecte oplossing!

 

 

Ga voor een functionele en stijlvolle entree

Je poort is een deel van je visitekaartje. Iedereen die je huis of bedrijf bezoekt, komt via deze poort naar binnen. Het is daarom geen overbodige luxe om een stijlvolle poort te kiezen die past bij je hekwerk en pand. Vraag een offerte aan om een dichte poort te laten realiseren. Hekwerk of toegangscontrolesysteem nodig? Ook dat regelen wij voor je! Meer informatie? Bel naar 076-5984521.

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel