Draaipoort.

Er gaat een wereld voor je open met een mooie draaipoort van Tereco. Sluit je terrein of tuin eenvoudig en functioneel af én open deze met hetzelfde gemak. In ons ruime assortiment vind je een draaipoort die bij je past. Ook maken wij graag een draaipoort voor je op maat!

Is een draaipoort de passende entree voor jou?

Een draaipoort is het klassieke beeld van de doorgang naar een lange oprit of een mooie tuin. Toch kan een draaipoort niet overal worden geplaatst. Dit komt door diepte die nodig is voor het open draaien. Deze diepte bedraagt ongeveer de helft van de doorrijbreedte. Heb je een brede oprit of veel ruimte op je terrein? Kies je voor een handbediende poort? Dan is deze klassieke draaipoort de oplossing voor jou! Een draaipoort is eenvoudiger handmatig te bedienen door het lage gewicht. Als je voor een schuifpoort gaat, merk je dat dit snel te zwaar wordt. In ons assortiment vind je onder andere dubbele draaipoorten en enkele draaipoorten.

 

 

Open je wereld

Kies voor een van de draaipoorten uit ons assortiment en vraag een offerte aan. Heb je een heel ander idee? Laat het ons weten! Wij realiseren graag een draaipoort op maat. Ook bij andere wensen op het gebied van hekwerk en toegangscontrolesystemen gaan wij graag de uitdaging aan! Meer informatie? Bel naar 076-5984521.

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel