Dubbelstaafmat hekwerk.

Het ijzersterke DSM (dubbelstaafmat) hekwerk van Tereco bestaat uit een strakke combinatie van gaashekwerk en spijlhekwerken. Het populaire gaashekwerk zorgt voor een elegante uitstraling, terwijl het spijlhekwerk zorgt voor meer dan voldoende stevigheid. Hierdoor is dubbelstaafmat hekwerk geschikt voor iedere vorm van afrastering, op particulier en zakelijk vlak!

De voordelen van DSM (dubbelstaafmat) hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is niet alleen degelijk en sterk, maar biedt nog meer voordelen. Het is transparant, waardoor het uitzicht niet wegvalt. Verkrijgbaar voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kleine maaswijdte voorkomt dat erin wordt geklommen. Onderhoudsvrij. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

 

Hekwerk dat op iedere plek past

Of je nu het schoolplein of het terrein van het kinderdagverblijf gaat omheinen, een park of tuin wilt voorzien van een passend hekwerk, de camping wilt afrasteren of een balustrade nodig hebt; DSM (dubbelstaafmat) hekwerk werkt en past overal. Onze poorten sluiten perfect aan bij je nieuwe dubbelstaafmat hekwerk. Kies bijvoorbeeld voor een dubbele draaipoort of een geautomatiseerde schuifpoort! Al onze poorten kunnen geautomatiseerd worden en zijn op afstand te bedienen. Naast de standaard bijgeleverde handzender is het ook mogelijk om met de GSM-module je poort via je mobiele telefoon te bedienen.

 

 

Ga voor jouw nieuwe omheining

DSM (dubbelstaafmat) hekwerk is dé omheining voor ieder terrein dat een stijlvolle en functionele afrastering nodig heeft. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een offerte aan! Heb je nog vragen, wil je weten welke combinaties er mogelijk zijn of wil je meer weten over andere producten? Je kan ons telefonisch bereiken op 076-5984521. Wij staan je graag te woord!

Specialistisch maatwerk

Professionele uitstraling

Modern en functioneel