Houten padouk poorten.

Tereco houten padouk poorten, daar kun je niet omheen.

Houten padouk poorten

Bij deze klant hebben we twee padouk houten draaipoorten afgeleverd. Een enkele- en dubbele- draaipoort.

Als je op zoek bent naar een unieke, op maat gemaakte poort voor je huis, dan ben je bij Tereco aan het juiste adres. Met onze Padouk houten enkele- en dubbele- draaipoorten bieden we een combinatie van functionaliteit en esthetiek die je huis een geheel nieuwe uitstraling zal geven. Door het af te maken met een prachtige houten poort van Tereco.

Bij Tereco begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen ontwerp of voorkeur aan te dragen. Onze adviseurs kunnen je daarbij van inspiratie voorzien en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo zorgen we ervoor dat je poort volledig aan je wensen voldoet.

Een afspraak inplannen om je droompoort te ontwerpen en tot realiteit te laten komen?
Klik hier en neem contact met ons op!

 

Padouk hout

Padouk is een bijzondere houtsoort die bekend staat om zijn unieke kleur en duurzaamheid. Bij Tereco gebruiken we Padouk voor onze enkele- en dubbele- draaipoorten, omdat het hout bij verwerking rood is en na verloop van tijd een mooie zilvergrijze tint krijgt. Zo krijgt je poort een unieke uitstraling die past bij je smaak en de uitstraling van je huis.

Wil je meer informatie over onze Padouk houten enkele- en dubbele- draaipoorten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een poort op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en ontdek wat Tereco voor je kan betekenen. We staan voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

 

Automatisering en geïntrigeerde intercomsysteem

De Padouk houten dubbele draaipoort die hier is afgebeeld, is voorzien van een ondergrondse automatisering en een geïntegreerd intercomsysteem met camera. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar ook voor gemak en comfort. Het intercomsysteem is aangesloten op zowel een binnenpost als op een app op de mobiele telefoon, zodat je altijd op de hoogte bent wie er voor de poort staat.

Bij Tereco streven we naar perfectie en dat zie je terug in onze producten. Al onze enkele- en dubbele- draaipoorten worden met de grootste zorg en precisie gemaakt. Zo ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat jarenlang meegaat en je huis een stijlvolle uitstraling geeft.

TERECO, DAAR KUN JE NIET OMHEEN.

Deze poorten zijn een voorbeeld van hoe we kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Het resultaat zijn twee prachtige houten padouk toegangspoorten waar we onze klant erg blij en trots mee hebben gemaakt. Ben je de volgende blije klant?

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van houten padouk poorten of divers hekwerk?
Tereco staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel 076 598 4521
of mail info@tereco.com

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Tereco te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

maandag, 27 maart 2023