Poort laten plaatsen

Offerte aanvragen

Maak de dagelijkse routine aangenamer met een automatische poort. Jij en je bezoekers hoeven voortaan de auto niet meer te verlaten om de poort te openen. Dit maakt het niet alleen makkelijker, maar ook veiliger doordat de poort automatisch achter je sluit. Onze experts zijn in staat om iedere poort te automatiseren. Of je nu gekozen hebt voor een moderne, klassieke of industriële poort, wij hebben voor iedere poort een geschikte motor!

Verschillende typen poorten

Wij kunnen iedere poort geheel  op maat maken. Zo kun je zelf bepalen in welke stijl en kleur je de poort wilt laten uitvoeren. Denk hierbij aan moderneklassiekeindustriële of houten poorten. Uiteraard denken wij graag met je mee welke poort passend is in jouw situatie. De poorten die wij in ons assortiment hebben, zijn:

  • Vouwpoort
  • Vrijdragende schuifpoort
  • Railschuifpoort
  • Dubbele draaipoort
  • Enkele draaipoort
  • Taatspoort

 

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Een automatische poort laten plaatsen

Tereco biedt de mogelijkheid om iedere poort te automatiseren. Doordat wij over verschillende soorten motoren beschikken, zijn wij in staat om van iedere poort een automatische poort te maken. Dit vergroot het gebruikersgemak voor zowel de eigenaar als de bezoeker en heeft daarnaast ook een beveiligende werking, doordat de poort automatisch sluit. De automatische poorten worden bij ons standaard voorzien van een handzender, maar kunnen eventueel ook uitgebreid worden met een muurzender, codeklavier, sleutelschakelaar, GSM-module of intercomsysteem.

Een poort laten plaatsen met extra beveiliging

Een poort laten plaatsen is een goede eerste stap om indringers van je terrein te weren. Heb je waardevolle spullen opgeslagen staan of wil je een veiliger gevoel creëren binnen je omgeving, dan wordt geadviseerd om extra beveiligingsmaatregelen te nemen. Wij bieden verschillende detectie-, toegangscontrole- en beveiligingssystemen aan om dit te realiseren. Hierbij kun je onder andere denken aan camerabeveiliging, een rijdregistratiesysteem, grond- en hekdetectie of een slagboom.

Direct een poort laten plaatsen door Tereco

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze automatische poorten. Bij interesse maken wij een afspraak bij jou op locatie om een beter beeld te krijgen van jouw situatie. Zo komen we direct te weten wat ons te doen staat en zijn alle eventuele obstakels meteen inzichtelijk. Door het hele proces met je door te nemen en je tussentijds altijd op de hoogte te houden, zorgen wij ervoor dat alles altijd volgens plan verloopt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terrein? Bel +31(0)76 598 4521(NL) of +32(0)38 08 39 18(BE) voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18