Poort laten plaatsen.

Maak de dagelijkse routine aangenamer met een automatische poort. Jij en je bezoekers hoeven voortaan de auto niet meer te verlaten om de poort te openen. Dit maakt het niet alleen makkelijker, maar ook veiliger doordat de poort automatisch achter je sluit. Onze experts zijn in staat om iedere poort te automatiseren. Of je nu gekozen hebt voor een moderne, klassieke of industriële poort, wij hebben voor iedere poort een geschikte motor!

 

 

Verschillende typen poorten

Wij kunnen iedere poort geheel  op maat maken. Zo kun je zelf bepalen in welke stijl en kleur je de poort wilt laten uitvoeren. Denk hierbij aan moderne, klassieke, industriële of houten poorten. Uiteraard denken wij graag met je mee welke poort passend is in jouw situatie. De poorten die wij in ons assortiment hebben, zijn: vouwpoort, vrijdragende schuifpoort, railschuifpoort, dubbele draaipoort, enkele draaipoort en taatspoort.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Een automatische poort laten plaatsen

Tereco biedt de mogelijkheid om iedere poort te automatiseren. Doordat wij over verschillende soorten motoren beschikken, zijn wij in staat om van iedere poort een automatische poort te maken. Dit vergroot het gebruikersgemak voor zowel de eigenaar als de bezoeker en heeft daarnaast ook een beveiligende werking, doordat de poort automatisch sluit. De automatische poorten worden bij ons standaard voorzien van een handzender, maar kunnen eventueel ook uitgebreid worden met een muurzender, codeklavier, sleutelschakelaar, GSM-module of intercomsysteem.

 

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

Een poort laten plaatsen met extra beveiliging

Een poort laten plaatsen is een goede eerste stap om indringers van je terrein te weren. Heb je waardevolle spullen opgeslagen staan of wil je een veiliger gevoel creëren binnen je omgeving, dan wordt geadviseerd om extra beveiligingsmaatregelen te nemen. Wij bieden verschillende detectie-, toegangscontrole- en beveiligingssystemen aan om dit te realiseren. Hierbij kun je onder andere denken aan camerabeveiliging, een tijdregistratiesysteem, grond- en hekdetectie of een slagboom.

 

Direct een poort laten plaatsen door Tereco

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze automatische poorten. Bij interesse maken wij een afspraak bij jou op locatie om een beter beeld te krijgen van jouw situatie. Zo komen we direct te weten wat ons te doen staat en zijn alle eventuele obstakels meteen inzichtelijk. Door het hele proces met je door te nemen en je tussentijds altijd op de hoogte te houden, zorgen wij ervoor dat alles altijd volgens plan verloopt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw terrein? Bel +31(0)76 598 4521(NL) of +32(0)38 08 39 18(BE) voor een vrijblijvend gesprek.