Poort openen met telefoon.

De poort openen met telefoon, dat kan bij Tereco! Ervaar het ultieme gebruiksgemak door met je mobiele telefoon de toegangspoort tot jouw pand te openen. We hebben de juiste kennis en expertise in huis om jou te voorzien van de laatste informatie en techniek op het gebied van hekwerk en toegangspoorten. Lijkt het jou wat om de toegangspoort te openen vanaf de mobiele telefoon? We komen graag langs op locatie om een inschatting te maken voor een maatwerkoplossing in jouw situatie.

 

 

Waarom poort openen met telefoon?

Maak het jezelf gemakkelijk door jouw toegangspoort te openen met je mobiele telefoon. Door middel van een geïntegreerd programma kan Tereco veilig en vakkundig ervoor zorgen dat jouw toegangspoort voorzien wordt van de optie om deze te openen vanaf de mobiele telefoon. Heb je nog geen toegangspoort? Geen probleem. Tereco komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Het plaatsen van een nieuwe toegangspoort, mogelijk in combinatie met hekwerk van Tereco, behoort tot onze werkzaamheden.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Is het openen van een toegangspoort via de telefoon wel veilig?

Het antwoord daarop is volmondig ‘ja’. Het systeem waar Tereco gebruik van maakt is veilig en de kans op veiligheidslekkages is nihil. Daarnaast zijn er extra veiligheidsstappen die genomen moeten worden, alvorens de toegangspoort vanaf de mobiele telefoon geopend kan worden.

 

Overtuigd? Dan is het tijd om te genieten van het gemak dat het met zich meebrengt. Open jouw toegangspoort voor bezoekers zónder dat je daarvoor op hoeft te staan. Pak simpelweg de telefoon erbij en geef met een paar klikken op de knop het bezoek toegang tot jouw terrein.

 

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

De installatie voor het openen via de telefoon: ook dat doet Tereco

Tereco verzorgt voor jou de complete installatie van A tot Z. We zorgen er altijd voor dat we eerst bij je langskomen op locatie, zodat er gericht ingeschat kan worden wat voor werkzaamheden er voldaan moeten worden. Samen met jou maken we concrete en heldere afspraken over het te volgen tijdspad. Voor je het weet open je de toegangspoort vanaf je mobiele telefoon!

 

 

Vragen over het openen van de toegangspoort via telefoon?

Wil je weten wat Tereco precies voor jou kan betekenen? Of ben je benieuwd geworden naar de verdere mogelijkheden van deze moderne techniek? Onze specialisten staan klaar om jou te woord te staan en verder te helpen met elke vraag. Schroom niet en neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers!

076 598 4521 (NL)  038 08 39 18 (BE)