Project Karpack.

Hekwerken en poorten voor Karpack Roosendaal verpakking specialist in AGF.

Hekwerk en toegangspoorten voor Karpack!

 

Karpack verpakkingen, gevestigd in Roosendaal, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingen voor de AGF, industrie/ e-commerce, sierteelt en retail. Onlangs heeft Karpack een aanzienlijke uitbreiding ondergaan, waarbij ze hun dienstverlening hebben uitgebreid. Tereco, een specialist in hekwerken en poorten, is aangewezen als partner om deze uitbreiding te voorzien met de levering en installatie van hekwerken en poorten.

Veiligheid en praktisch

De uitbreiding is niet alleen gericht op het vergroten van de dienstverlening van Karpack, maar ook op het verbeteren van de veiligheid op het bedrijfsterrein. Zo is er een spijlenhekwerk met detectie rondom geplaatst dat het terrein afbakent en onbevoegde toegang voorkomt.

Verder is de toegang van het terrein voorzien van meerdere industriële schuifpoorten, die extra groot zijn met een openingsruimte van 12 meter per zijde. Dit betekent dat de totale openingsruimte van de poorten maar liefst 24 meter bedraagt. Ideaal om de grootste vrachtwagens met LZV-opleggers, een praktische en veilig toegang te geven om op het terrein te komen.

Gebruiksgemak

Naast de schuifpoorten heeft Tereco ook een slagboominstallatie geplaatst en een intercomsysteem geïnstalleerd dat het mogelijk maakt om bezoekers aan te melden en de individuele poorten vanaf afstand te bedienen. Dit zorgt voor extra veiligheid en controle op het terrein, waardoor Karpack zich kan richten op het bieden van hoogwaardige dienstverlening aan hun klanten.

TERECO, DAAR KUN JE NIET OMHEEN.

Het project Karpack is een voorbeeld van hoe bedrijven kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd de veiligheid op het terrein kunnen verbeteren. Door samen te werken met een specialist in hekwerken en poorten, heeft Karpack hun dienstverlening kunnen uitbreiden en de veiligheid op het terrein kunnen verbeteren. Het resultaat is een bedrijf dat klaar is voor de toekomst en hun klanten nog beter van dienst kan zijn.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van divers hekwerk of poorten?
Tereco staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel 076 598 4521
of mail info@tereco.com

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Tereco te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

vrijdag, 10 maart 2023