Spijlenhekwerk.

Heeft u interesse in een stijlvol spijlenhekwerk voor uw terrein? Tereco biedt verschillende soorten spijlenhekwerk in allerlei maten. Zo hebben wij altijd een spijlenhekwerk in ons assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze voor het juiste spijlenhekwerk. Neem contact op en kom er direct achter wat wij voor u kunnen betekenen!

 

 

Meer dan alleen spijlenhekwerk

Tereco biedt totaaloplossingen op het gebied van hekwerken. Naast hekwerkspecialisten hebben wij namelijk ook specialisten op het gebied van (automatische) poorten en toegangscontrole in huis. Dit stelt ons in staat om een zeer brede klantenkring te bedienen van particulieren tot bedrijven en overheidsinstellingen. Bij ieder project wordt vooraf goed doorgenomen welke wensen en mogelijkheden er zijn en in hoeverre deze op elkaar aansluiten.

 

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Mocht uw gewenste product niet op de website te vinden zijn, neem dan gerust contact op. Onze adviseurs zullen alle mogelijkheden met u doornemen en u voorzien van gedegen advies. Zo kunt u een goed onderbouwde keuze maken en weet u waarvoor u kiest.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Heldere communicatie en duidelijke afspraken

Bij Tereco hebben we communicatie hoog in het vaandel staan. Of het nu om een klein of groot project gaat, wij zullen er altijd naar streven om u continu op de hoogte te houden van de voortgang. Dit is des te belangrijker wanneer er meerdere partijen betrokken zijn bij de uitvoering van een project. Door heldere communicatie is de kans veel groter dat een project probleemloos verloopt. Mocht er onverhoopt toch nog iets onverwachts gebeuren, dan zal Tereco altijd naar een geschikte oplossing zoeken.

Waarom je kiest voor Tereco: diversiteit en keuzevrijheid.

Diversiteit in doelgroep en product

Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen

 

Specialistisch maatwerk

Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Niet alleen breed, maar ook ver

We zijn breed qua onze producten, en gaan ver qua service en kennis. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk

We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

 

Meer over ons

Meer weten over spijlenhekwerk?

Heeft u nog vragen over spijlenhekwerk of wilt u weten welke mogelijkheden Tereco nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Al overtuigd van de voordelen van spijlenhekwerk? Neem dan direct contact op voor een afspraak bij u op locatie!

076 598 4521 (NL) 038 08 39 18 (BE)