Spijlenhekwerk

Bekijk ons portfolio

Heeft u interesse in een stijlvol spijlenhekwerk voor uw terrein? Tereco biedt verschillende soorten spijlenhekwerk in allerlei maten. Zo hebben wij altijd wel een spijlenhekwerk in ons assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze voor het juiste spijlenhekwerk, neem contact op en kom er direct achter wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer dan alleen spijlenhekwerk

Tereco biedt totaaloplossingen in hekwerken. Naast hekwerkspecialisten hebben wij namelijk ook specialisten op het gebied van (automatische) poorten en toegangscontrole. Dit stelt ons in staat om een zeer brede klantenkring te bedienen van particulieren, tot bedrijven en overheidsinstellingen. Bij ieder project wordt vooraf goed doorgenomen welke wensen en mogelijkheden er zijn en in hoeverre deze op elkaar aansluiten.

Neem een kijkje door ons uitgebreide assortiment. Mocht jouw gewenste product niet op de website te vinden zijn neem dan gerust contact op. Onze adviseurs zullen alle mogelijkheden met u doornemen en u voorzien van gedegen advies.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op

Contact opnemen

Heldere communicatie en duidelijke afspraken

Communicatie staat hoog in het vaandel bij Tereco. Of het nu om een klein of groot project gaat, wij zullen er altijd naar streven om u continu op de hoogte te houden van de voortgang. Dit is des te belangrijker wanneer er meerdere partijen komen kijken bij de uitvoering van een project. Door heldere communicatie is de kans veel groter dat een project probleemloos verloopt. Mocht er onverhoopt toch nog iets onverwachts gebeuren, dan zal Tereco altijd naar een oplossing zoeken.

Meer weten over spijlenhekwerk?

Heeft u nog vragen over spijlenhekwerk of wilt u weten welke mogelijkheden Tereco nog meer te bieden heeft? Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons spijlenhekwerk. Al overtuigd van de voordelen van spijlenhekwerk? Neem dan direct contact op voor een afspraak bij u op locatie!

076 598 4521 (NL) 038 08 39 18 (BE)

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland +31 (0)76 598 4521
  • België +32 (0)38 08 39 18

  • Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha