Spijlenpoort

Offerte aanvragen

Een spijlenpoort biedt jou de moderne en zakelijke uitstraling die je zoekt. Verwelkom je gasten voortaan in stijl met een spijlenpoort van Tereco. Of het nu om klanten gaat of om familie en vrienden, een spijlenpoort is uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Tereco beschikt over een ruime keuze aan spijlenpoorten. Zo hebben we er altijd wel een die aan jouw wensen voldoet. Nog niet zeker van je keuze? Onze specialisten bieden je advies op maat en nemen alle mogelijkheden graag met je door!

Een spijlenpoort op maat

Als specialist in hekwerken en toegangscontrole zijn wij in staat om voor iedere situatie een geschikte poort te maken en te installeren. Het hekwerk en de poort zijn het eerste aanzicht van je pand. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk deze eerste indruk op een bezoeker is. Daarom komen we altijd in overleg met jou tot een plan dat haarfijn aansluit op jouw situatie. De stijl van de poort, het formaat en alle bijkomende functionaliteiten moeten passen bij jouw omgeving. Bij ons is op het gebied van hekwerken en poorten vrijwel alles mogelijk. Daarom denken we graag met je mee bij het maken van de juiste keuze. Verder bewaken wij de gemaakte afspraken door voor, tijdens en na het plaatsen van de poort duidelijk met je te communiceren. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en kunnen we jou optimaal van dienst zijn.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Je spijlenpoort beveiligen?

Een spijlenpoort kies je niet alleen voor de visuele eigenschappen of het gemak. Hij staat er ook om jouw terrein te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Wil je de kans op inbraak nog verder verkleinen, dan bieden wij verschillende mogelijkheden in detectie– en beveiligingssystemen. Hierbij kun je denken aan een videofoon of intercomsysteem, maar ook ingrijpendere oplossingen zoals grond-, veld- of hekdetectie. Hiermee wordt de pakkans vergroot en heeft het ook een zeer afschrikkende werking op indringers. Deze systemen kunnen dus vaak een hoop onnodige schade voorkomen.

Meer weten over onze spijlenpoort?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van hekwerken en automatiseringen? Wij nemen graag de mogelijkheden met je door en bepalen in overleg met jou welke optie voor jou de beste is. Wij komen graag bij jou op locatie kijken om een beter beeld van de situatie en eventuele obstakels te krijgen. Op deze manier kunnen we een soepel verloop van het proces garanderen. Neem contact op via +31(0)76 598 4521(NL) of  +32(0)38 08 39 18(BE) en kom er meteen achter wat voor jouw situatie mogelijk is!

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18