Toegangspoort

Offerte aanvragen

De veiligheid en de klasse van een toegangspoort bij Tereco: wij maken het mogelijk! Maak het jezelf gemakkelijk door een toegangspoort te plaatsen bij jouw woning of (bedrijfs)pand. Tereco heeft jaren ervaring en de kennis in huis om jou te voorzien van de juiste informatie omtrent het kiezen en plaatsen van de toegangspoort. Je komt daarnaast nooit voor verrassingen te staan: we komen altijd eerst bij je langs om tot een passend voorstel te komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent met een maatwerkoplossing van Tereco!

Waarom een toegangspoort van Tereco?

Een toegangspoort geeft niet alleen een stijlvol aanzicht en entree, maar garandeert ook veiligheid. Houd ongewenst bezoek buiten de deur en ontvang gasten op een fraaie wijze. Bij Tereco kun je kiezen tussen verschillende toegangspoorten:

  • Een reguliere poort, handmatig bediend.
  • Een elektrische toegangspoort.
  • Een poort die te openen is met de mobiele telefoon.

 

Wat je keuze ook is: wij verzorgen het complete plaatje van A tot Z. We komen graag bij je langs voor de eerste kennismaking en een plan van aanpak. Indien gewenst leveren, plaatsen en zorgen we ook ná de oplevering voor jouw toegangspoort. Dit kun je doen in combinatie met hekwerk van Tereco, waar je opnieuw kunt kiezen tussen verschillende varianten zoals industrieelklassiek of modern hekwerk. Maak de keuze zelf of in samenspraak met ons.

Wil je meer informatie? Neem direct contact op!

Contact opnemen

Toegangspoort zonder extra kosten

Met Tereco weet je precies waar je aan toe bent. Doordat we werken middels duidelijke communicatie en in alle gevallen ons werkgebied van te voren verkennen, kom je niet voor verrassingen te staan. Onze ervaring brengt ons in staat om een accurate inschatting te maken van de kosten. Jouw toegangspoort komt volledig conform onze voorschriften en de vooraf gemaakte afspraken op de plek te staan die jij met ons overeen komt. Werk jij binnenkort samen met Tereco?

Bij Tereco bieden wij u

Diversiteit in producten en toepassingen
Tereco biedt met haar uiteenlopende producten oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen.

Specialistisch maatwerk
Specifieke of bijzondere vraagstukken vragen om expertise en maatwerk van een specialist. Bij Tereco ben je aan het juiste adres.

Een breed aanbod en uitgebreide service
We zijn breed qua onze producten, maar bezitten ook vergaande kennis en service om je optimaal te helpen. Zo kan je ons ook inschakelen voor totaalprojecten.

Meer dan hekwerk
We gaan veel verder dan hekwerk. We helpen je van observatie– en registratiesystemen tot automatisering en toegangscontrole.

Vragen over de toegangspoort?

Benieuwd geworden naar de dienstverlening van Tereco? Of wil je meer weten over de mogelijkheden tot het plaatsen van een toegangspoort? Onze experts helpen je graag verder. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een maatwerkoplossing!

Direct contact met Tereco.

Stel hier uw vraag!

  • Nederland 0031 76 598 4521
  • België 0032 38 08 39 18